Общо 152 са обявените свободни места в детските ясли

...
  Общо 152 са обявените свободни места в детските ясли
Коментари Харесай

Ето кога излиза първото за 2021 година класиране за детски ясли в Стара Загора

 
Общо 152 са оповестените свободни места в детските ясли в община Стара Загора за първия банкет за 2021 година. Класирането ще бъде оповестено на 14 януари(четвъртък) на уеб страницата на системата за електронно централизирано класиране за банкет на децата в общинските детски заведения. Най-много са свободните места в Детска ясла „ Боровец “, където могат да бъдат признати 40 искащи.
В класирането ще вземат участие децата, отговарящи по едно и също време на следните условия:
- в заявката за банкет са определени начални месец и година за присъединяване в класиране месец януари 2021 год. или по-рано. В класирането не вземат присъединяване заявките, в които началния месец и година са от месец февруари 2021 година нататък.
- навършили или навършващи минимална възраст 10 месеца през месец януари 2021 година В момента на класирането се прави автоматизирана инспекция за възраст и при изискване, че детето не навършва 10 месеца в съответния интервал – не взе участие в класирането.
- оптималната възраст за присъединяване в класиране: в случай че в месец януари 2021 година детето навършва 36 месеца – отпада от класиране.
Срокът за удостоверение на новоприетите деца е пет работни дни, считано от датата на излизане на класирането.
От общинска администрация припомнят, че класирането е съгласно броя точки, събрани от маркираните критерии в заявката за присъединяване в класиране, трудовата претовареност на заявителя и входящия номер на заявката.
Кандидати, без изискуеми отговорности към „ Местни налози и такси “ в община Стара Загора могат да получат 1 точка при класиране като отбележат „ Да “ на съответния аршин. Верността му се ревизира по електронен път от шефа при записване в детската ясла, където е класирано детето.
Общо 10 са яслите в община Стара Загора. Всички те са реновирани. Следващото класиране за свободни места ще бъде при започване на месец март.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР